Резюме повар

Борис Александрович

Борис Александрович

Повар 1969 г.р. Образование: ПТУ, повар 4 р. Работает поваром с 1996 года. Имеет опыт работы в ресторанах, отеле, в клубах, на теплоходе. Готовит у...
Олег Евгеньевич

Олег Евгеньевич

Домашний повар Год рождения: 20.06.85 Образование: училище- повар, кондитер, Университет пищевых технологий- биотехнолог. Опыт работы: 2008- 2011 До...

Кухар

Сучасній сім'ї потрібний домашній затишок, турбота, професійний підхід до організації харчування.
Ми запропонуємо Вам професійних кухарів, які складуть меню, приготують страви будь-якої складності, організують сімейні торжества (банкети, фуршети, дитячі свята, пікніки, барбекю).
Кухар-професіонал врахує всі особливості харчування і побажання членів родини, а також допоможе підібрати меню для Вашої родини (українська, італійська, східна і т.д). Якщо є необхідність у дієтичному харчуванні, кухар розробить індивідуальний раціон харчування.
Професійний кухар допоможе Вам підібрати посуд, визначитися з вибором побутової техніки, знає де і які купити свіжі продукти. Хороший кухар може здивувати своєю роботою не тільки дорослих, але і побалувати смачною і корисною їжею найменших ласунів, виконає бажання будь-якого гурмана.
Кухар готує страви для сніданку, обіду, вечері на території роботодавця. Кухар готує страви для родинних свят, фуршетів, пікніків. Складає заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати і сировину, готує страви, контролює терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації. Забезпечує на основі вивчення попиту членів сімї різноманітність страв і кулінарних виробів, складає меню. Здійснює постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини і дотриманням санітарних вимог і правил особистої гігієни. Часто також здійснює забезпечення повного порядку після робочих процесів.
Для успішного виконання роботи кухар повинний мати досвід роботи в ресторанах, вміти подати страви на стіл, знати основи обслуговування. Кухар повинний бути товариським, бездоганно ввічливим, легко вступати в контакти і розуміти особливості поводження людей. Необхідна стійка увага, розвита оперативна і довгострокова пам'ять, розвиті рахункові здібності, гарний розвиток органів почуттів (зору, нюху, тактильної чутливості).
Потрібна фізична витривалість, швидкодія, вправність, творчі здібності.